neděle 18. března 2007

Syslík stavitel

Protože Syslíková byla včera pařit, neměl Syslík co dělat a tak uklidil celý byt (včetně bedny od stěhování před rokem a půl). A protože Syslíková dneska ráno vyspávala po flámu a Syslík už neměl co uklízet, pustil se do stavebních úprav syslího doupěte.
A tak dnes večer probíhá celodomní oslava, protože Syslík konečně dokončil výměnu zámku. Výměna vložky zámku a instalace přídavného zámku je v Syslíkově podání náramně náročná věc -- především proto, že Syslík všechno smontuje a až pak zjistí, že něco přimontoval obráceně, klíčem nejde točit nebo zámek patří na druhou stranu dveří.
Dál se věnoval zacelování děr: předsíni díru u odpadní trubky sádrou a díry v obýváku montážní pěnou -- v Syslíkově podání notně připomínající pohádku "Hrnečku vař!".


A takhle by to vypadalo, kdyby zeď uměla blinkat:

5 komentářů:

  1. tak to se k vám zase musím někdy zastavit, abych ten "pohádkový svět" viděl na vlastní oči... nehodláš to doufám uřezávat, že ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to tě musím zklamat... Syslíková to tak nechtěla nechat.

    OdpovědětVymazat
  3. Chapu, montazni pena je svina. Prijd je podivat k nam jak ma tatka krasne podlahu jako cast koule. Navrtal diry do podlahy, ze tam nastrika penu, aby to nevrzalo. A ta pena tam furt sla nastrikat. No a pak zvetsila objem....

    OdpovědětVymazat
  4. Zamik: to je hodně vtipný :)))
    Mě aspoň ta přebytečná pěna šla v pohodě uříznout :)

    OdpovědětVymazat